Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’shttp://www.prettywoman.fi/

http://www.ars-services.nl/

Home

Over Ons

Producten

Projecten

Premies

Contact

Herestraat 66, 3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Kunststof – een veelzijdig materiaal voor veelzijdige wensen

De kunststof systemen van Schüco zullen hoog op uw verlanglijstje staan! Want daarmee heeft u een veelzijdig produkt voor bijna elke wens – en dat met een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Energie

Het voordeel van meerkamer-kunststofprofielen is de uitstekende warmte-isolatie, en bieden u dus het hoogste comfort. Bovendien bent u bewust met het milieu bezig. Kunststof deuren zijn uitermate geschikt zowel voor nieuwbouw als bij renovatie.

De voordelen van kunststof spreken voor zich. Een hoge isolatie, afgezet tegen een gunstige aanschafprijs.

Veiligheid

De Schüco kunststofprofielen blinken uit door hun duurzaamheid en vormvastheid. Hoogwaardige omlopende staalversterkingen zorgen ervoor, dat u ook na velen jaren nog van uw voordeur kunt genieten.

De nieuwste sluitinstallaties laten zich probleemloos instaleren. Het grote aanbod verzekert u naast talrijke mogelijkheden ook van veiligheids- en stabiliteitsvoordelen.

Comfort

Door de veelvuldig geteste veiligheid en kwaliteit wordt een duurzaamheid en tegelijk een eenvoudige bediening van de elementen gegarandeerd. Dat betekent weinig zorgen en onderhoudskosten. De dubbele dichtingsniveaus bieden optimale bescherming tegen geluid en weersinvloeden, waardoor uw huis een bron van rust blijft. Door de integratie van barrièrevrije onderdorpels heeft u een doorgang zonder obstakels.

Design

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Uw bezoek zal een eerste indruk van u hebben, nog voordat ze over de drempel gestapt zijn. U moet ervoor zorgen dat die eerste indruk een goede is. Met een mooie deur valt de individuele stijl van uw huis direct op.

 

Met het Schüco kunstof voordeurprogramma kunt u uw design wensen bijna grenzeloos realiseren. Naast het brede aanbod aan kleuren en kleurfolies, staat u ook nog een groot assortiment aan handgrepen en accesoires ter beschikking.

Inspiratie nodig voor een nieuwe deur?

Bekijk hier het aanbod van het merk Harinck met de bekende Frager-deurpanelen.