Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’shttp://www.prettywoman.fi/

http://www.ars-services.nl/

Home

Over Ons

Producten

Projecten

Premies

Contact

Herestraat 66, 3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

5 jaar waarborg bij SR Ramen en Deuren

 

SR Ramen en Deuren biedt 5 jaar naservice op de installatie.

U merkt het: wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en werk dat wij leveren.
Enkele van onze klanten

Mijn avontuur begon met verschillende offertes (10) op te vragen, vier ervan hadden ook Shüco ramen.

Ik moet zeggen dat het vertrouwen met SR ramen en deuren er al was bij de eerste opmeting. Stefan weet waarover hij praat, hij kent z’n vak héél goed. Ik heb namelijk een oud herenhuis met ronde erkers dus geen gemakkelijke opdracht. De offerte van SR ramen en deuren kwam er als de beste en goedkoopste uit, bij sommige was er een serieus prijsverschil ( een kleine stadsauto meer) dus ben ik met SR ramen en deuren in zee gegaan. Het plaatsen en afwerken is vlot verlopen, en wat voor afwerking!!!! gewoon prachtig gedaan. Alles werd ook mooi opgeruimd. Ik ben een zéér tevreden klant. Bedankt !!!

Rita Steijnen uit HerentalsEerst en vooral wil ik jullie feliciteren met jullie plaatsingsteam. Alles verliep vlot en de jongens zijn heel enthousiast en vriendelijk. Alles werd netjes meegenomen en opgeruimd! Ook de specifieke vragen werden direct beantwoord en behandeld! Een echte aanrader dus!

Ook de manier waarop jullie komst werd meegedeeld(via brief en gsm) kan menig raamleverancier van leren. Kortom, een geslaagd concept.

Alvast bedankt voor de goede zorgen!

Bert EveraertsSR Ramen en Deuren staat voor vakwerk, prima kwaliteit en een persoonlijke communicatie. Absoluut een aanrader.

David, Vliermaalroot


Wij zijn zeer tevreden over onze zonneluifel. Ik ga zeker uw werk en uw producten aanbevelen bij vrienden en familie. Bedankt voor de snelle en prima service!

Steffie, Tongeren


Wij hebben SR Ramen & Deuren leren kennen via de Bouwinnovatie-beurs, en qua gevoel zat het onmiddellijk goed… Een zeer scherpe offerte en de vlotte en vriendelijke administratie konden dit gevoel alleen maar bevestigen. Ook bij de plaatsing van het raam werd het duidelijk dat de uitdagingen

van een renovatie Stefan alleen maar stimuleren om degelijk vakwerk, met oog voor detail (en een minimum aan breekwerk) af te leveren. SR Ramen en Deuren heeft onze verwachtingen ruim overtroffen, ook in de service na plaatsing. Wij zij blij dat we in februari bij jullie stand gestopt zijn, en wensen jullie nog heel veel succes in de toekomst. Wij maken alvast reclame bij familie, vrienden en kennissen.

Davy Vandebroek & Gunter Poelmans, Hasselt


Wij zijn zeer tevreden met onze ramen en deuren, heel mooi afgewerkt. Wij bevelen U aan bij vrienden en kennissen .

Leon Souveryns, Hasselt


Wij zochten dringend naar een oplossing voor het weren van de zon. Het was al juni en alle oplossingen die ons zijn aangeboden waren te duur of niet mogelijk (wij hebben een gevel van hout) of waren niet snel genoeg te realiseren. SR Ramen en Deuren kwam met een perfecte oplossing voor zonwering die Stefan nog voor zijn vakantie kwam plaatsen. Zeer goede kwaliteit en supergoede service.

Fam. Kuis, Kortessem


We hebben dit jaar 2012 nieuwe ramen en deuren (renovatie) laten plaatsen door de firma SR Ramen en Deuren. Langs deze weg willen we laten weten dat we zeer tevreden zijn. Vriendelijke mensen, correcte afspraken en proper en netjes afgewerkt.

Fam. Martens Nelissen, Kortessem


Bij deze gelegenheid wil ik graag onze tevredenheid uitdrukken over de aanpak van SR Ramen en Deuren:

Bij ons eerste kontakt op de bouwinnovatie beurs te Hasselt waren we vrijwel meteen overtuigd van jullie professionele houding. Jullie namen de nodige tijd voor het geven van technisch advies en het beantwoorden van onze vragen.

Onze grootste tevredenheid betreft het plaatsen van de ramen: het uitbreken van de oude houten ramen gebeurde uiterst secuur met slechts minimale beschadiging van de de omlijstingsmuren. Dit betekende achteraf voor ons een vrij eenvoudige en snelle herstelling. Over de kwaliteit en service na plaatsing zijn we dan ook zeer verheugd dat we SR Ramen en Deuren hebben geselecteerd voor deze toch vrij grote renovatie van een bestaande woning.

Ook niet onbelangrijk te vermelden is dat jullie je perfect gehouden hebben aan alle afspraken in verband met de timing van de uitgevoerde werken.

Beste groeten,

Yvo Daniels, Zonhoven


Bij deze willen wij even melden dat wij door de firma SR nieuwe ramen en een nieuwe voordeur hebben laten plaatsen.
Wij zijn uiterst tevreden over de snelheid en kwaliteit van plaatsing.
Carl Bauwens en Mie Guffens