Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693



Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.



s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s



http://www.prettywoman.fi/

http://www.ars-services.nl/

Home

Over Ons

Producten

Projecten

Premies

Contact

Herestraat 66, 3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693



Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Zonwering


Als de zon heerlijk schijnt, verlangt u ook weleens naar de verkoeling van een terrasscherm of screens. Hiervan biedt SR Ramen en Deuren u de nieuwste en meest uitgebreide collecties, met onder andere terrasoverkapping, serre zonwering, uitvalschermen en screens.

Uitvalschermen bieden dikwijls een perfecte oplossing voor windvaste schermen op verdiepingen van appartementsgebouwen.

De terrasoverkapping brengt schaduw en afkoeling op uw terras, je kan hem zowel bij zonnig weer als bij regen gebruiken. De constructie straalt een zekere waardigheid uit waardoor zowel eigenaar als bezoeker zich heel comfortabel zullen voelen.

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Er is een enorme waaier aan doeksoorten en kleuren. Het zicht naar buiten toe blijft gegarandeerd maar storende lichtstralen worden geweerd.

SR Ramen en Deuren heeft de ideale oplossing voor u en uw veranda! Daglicht is gezond. Daarom ook dat steeds meer mensen kiezen voor een veranda of lichtstraat. Alleen stellen ze vast dat het er in de zomer bloedheet kan worden. Dit kan u vermijden met de verandazonwering van SR Ramen en Deuren, de lichtinval blijft gegarandeerd, de hitte blijft buiten. In één deel of gekoppeld, met of zonder knik, er zijn verschillende opties.

De zonnetenten van ons zijn top ! U hebt de keuze uit verschillende modellen, kleuren en doeken; zo kunt u het zonnescherm perfect in elke bouwstijl integreren. Van halfopen tot volledig gesloten cassetteschermen, we hebben ze in ons gamma. Verhoog uw comfort en kies voor een geautomatiseerd systeem. Zorg zo voor een optimale werking.