Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’shttp://www.prettywoman.fi/

http://www.ars-services.nl/

Home

Over Ons

Producten

Projecten

Premies

Contact

Herestraat 66, 3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Betrouwbaarheid & veiligheid

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond, zodat er een vrije ruimte ontstaat in de dagopening die dan optimaal benut kan worden. Het poortblad is opgebouwd uit verschillende secties. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogten. De hoogte van de poort wordt bekomen door een samenstelling hiervan. Het toppaneel kan worden aangepast om de juiste dagmaathoogte te verkrijgen. Het rolsysteem is voorzien van kogelgelagerde nylon loopwielen die een geluidsarme werking moeten garanderen. De looprails worden zodanig gemonteerd dat er zo weinig mogelijk overgangen in zitten verwerkt.

Poortblad:                             Wij gebruiken vuurverzinkte stalen panelen. De profilering is afhankelijk van het gekozen type paneel.

Isolatie:                                 Isofeenschuim 40mm dik, goed voor een warmte isolatie van 0.51 w/m2K (Kingspan).

Afdichting:                            Beneden, tussen de panelen, boven en zijdelingse afdichtingen met rubber profiel in EPDM kwaliteit.

Balancering:                          Via torsieveren zorgt er voor dat de poort met een minimale kracht geopend en gesloten kan worden.

Oppervlaktebehandeling:      Het deurblad is voorzien van een polyester kunststof grondlaag. De standaardkleur is RAL 9010 voor binnen- en buitenkant. Voor                                              Kingspan microline is dit RAL 9006 buitenkant en RAL 9010 binnenkant. De Kingspan OAK -FINISH panelen zijn buitenkant met een                                              polyvinylchloridefilm bekleed en binnenkant RAL 9010.

Optie kleur:                           Buitenzijde (eventueel ook binnenzijde)in een kleur naar keuze verkrijgbaar.

Bediening:                             1. Handbediend: Hier kan men de keuze maken tussen handgreep, voetsteun, trekkoord, schuifgrendel, slot met profielcilinder of                                                   handtakel.

                                              2. Elektrisch aangedreven: Hier kan men kiezen voor een Beninca.


Van klassiek tot hedendaags modern design.


Kijk hier voor panelen types.


In optie zijn alle SR poorten verkrijgbaar in een kleur naar keuze. Hierbij kan men kiezen uit uitgebreid kleurenpallet dat alle RAL, NCS, metallic, parelmoer en structuurlakken omvat of een kleur op staal.